Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Μένουν εκτός Μπακασέτας και Κρίστιτσιτς! Πρόβλημα και με Μπακάκη

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Μένουν εκτός Μπακασέτας και Κρίστιτσιτς! Πρόβλημα και με Μπακάκη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πολλά τα “κιτρινόμαυρα” προβλήματα! Βρισκόμαστε μια ημέρα μετά το ντέρμπι που είχε στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μετράει τις… πληγές της, ενόψει του εκτός έδρας προημιτελικού με τον ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αρκετά και σημαντικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του Ατρόμητος – ΑΕΚ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Πέρα από τον Κώστα Γαλανόπουλο (σ.σ. συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί λόγω του προβλήματος στην μέση) εκτός προπόνησης έμειναν τη Δευτέρα άλλοι τρεις παίκτες.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα του ντέρμπι – video

Ο Τάσος Μπακασέτας υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει το ματς της Πέμπτης στο Περιστέρι (7/2, 19:30). Εκτός θα βρεθεί και ο Νένταν Κρίστιτσιτς. Ο Σέρβος μέσος έχει υποστεί κάκωση αριστερού γόνατος και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Θέμα υπάρχει και με τη συμμετοχή του Μιχάλη Μπακάκη. Ο Έλληνας αμυντικός υποβλήθηκε σε θεραπεία, λόγω του προβλήματος με την κάκωση στον μέσο γλουτιαίο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις