Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Μέσα ο Γκερέρο – Στην… εξέδρα ο Τουρέ

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Μέσα ο Γκερέρο – Στην… εξέδρα ο Τουρέ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σημαντική επιστροφή στην αποστολή του Ολυμπιακού, σε μια περίοδο όπου οι περισσότεροι επιθετικοί της ομάδας είναι τραυματίες. Ο Μιγκέλ άνχελ Γκερέρο μπήκε στους εκλεκτούς του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την ώρα που ο Γιάγια Τουρέ έμεινε και πάλι εκτός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού -για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο- με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο να επιστρέφει στις επιλογές του, μετά τον πολυήμερο τραυματισμό του.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιαγιά Τουρέ, κάτι που δείχνει για μια ακόμα φορά πως ο Ιβοριανός μέσος δεν βρίσκεται στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Μαρτίνς έβαλε στην αποστολή και τους Φετφατζίδη, Βρουσάι, αλλά ένας εκ των δύο θα μείνει εκτός 18άδας λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Από την άλλη, αποκλείστηκαν οι τραυματίες Χασάν, Χριστοδουλόπουλος, Τσιμίκας, Μεριά, καθώς και οι Ανδρούτσος, Νικολάου που δεν υπολογίζονται από τον 48χρονο Πορτογάλο τεχνικό.

Η 20άδα του Μαρτίνς για το Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο και Μάνος.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1066405456262938624

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις