Παρασκευή, 27 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής της Superleague. Ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, για την ένατη αγωνιστική και να γίνει η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς στο πρωτάθλημα (1-1).

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, αλλά ο Ατρόμητος κατάφερε να βάλει… φρένο στον ΠΑΟΚ (1-1), σε ματς για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Το 0-1 του ΠΑΟΚ

Το 1-1 του Ατρόμητου

 

Παρακολουθήστε LIVE το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ από το newsit.gr

Οι συναντήσεις του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στο χρόνο. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι από τις 21 φορές που έχουν παίξει αντίπαλοι στο πρωτάθλημα έδρα με έδρα, 17 στην κανονική διάρκεια και 4 στα πλέι οφ, μόνο μια φορά ο καθένας νίκησε στο παιχνίδι της έδρας του, στην κανονική περίοδο του 2014-15.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις έχουμε μια τουλάχιστον επιτυχία του φιλοξενούμενου σε κάθε ζευγάρι αγώνων. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει πέντε νίκες στο Περιστέρι και επτά στην Τούμπα, και ο ΠΑΟΚ έχει μόλις δύο νίκες περισσότερες εντός από όσες εκτός.

Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει στα πέντε τελευταία επίσημα μεταξύ τους. Τον περασμένο Νοέμβριο έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου στην άδεια Τούμπα, τον νίκησε δύο φορές στα προημιτελικά του Κυπέλλου και είναι η τελευταία ομάδα που έχει νικήσει στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα Super League Σουρωτή. Πριν από την πεντάδα νικών είχε μια σε έξι αγώνες, μεταξύ αυτών το 3-4 της Τούμπας τον Νοέμβριο του 2016, τη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου με την εντυπωσιακή ανατροπή.

Η ιστορία

Νίκες Ατρομήτου: 12

Ισοπαλίες: 10

Νίκες ΠΑΟΚ: 20

Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο

Νίκες Ατρομήτου: 5

Ισοπαλίες: 7

Νίκες ΠΑΟΚ: 9

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις