Site icon NewsIT

Champions League: Άγιαξ – Τότεναμ 2-3 ΤΕΛΙΚΟ! – videos

08.05.2019 | 21:30
Champions League: Άγιαξ – Τότεναμ 2-3 ΤΕΛΙΚΟ! – videos

Σε ένα ανεπανάληπτο ματς η Τότεναμ κέρδισε τον Άγιαξ με 3-2. Προκρίθηκαν με γκολ στις καθυστερήσεις οι Άγγλοι. Είχε προηγηθεί με 2-0 ο "Αίαντας". Αγγλικός "εμφύλιος" στον τελικό του Champions League.

Ένα γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε με τον πιο απίθανο τρόπο ένα συναρπαστικό ματς στη Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα, όπου ο Άγιαξ προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Τότεναμ με επική αντεπίθεση βρήκε τα τρία γκολ που χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση.

Ο Λούκας Μόουρα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι, καθώς πέτυχε και τα τρία τέρματα για την ομάδα του, σε ένα απίστευτο “θρίλερ” στο δεύτερο ημίχρονο. Αγγλικός “εμφύλιος” πλέον στον τελικό, με Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ.

Παρακολουθήστε LIVE το Άγιαξ – Τότεναμ από το newsit.gr


Ο Άγιαξ βρίσκεται ένα… βήμα από την απόλυτη έκπληξη και τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League, καθώς πήρε σημαντικό προβάδισμα μετά τον πρώτο ματς στην Αγγλία, όταν και νίκησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Ντε Μπέκ μόλις στο 15ο λεπτό του αγώνα.

Στον άλλο “ζευγάρι” των ημιτελικών πάντως, υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της διοργάνωσης, με τη Λίβερπουλ να επικρατεί με 4-0 της Μπαρτσελόνα και να ανατρέπει το 3-0 του πρώτου αγώνα, κερδίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version