Δευτέρα, 8 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: “Λύτρωση” για τη Ρεάλ με Ρονάλντο! Πρόκριση για Μπάγερν

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: “Λύτρωση” για τη Ρεάλ με Ρονάλντο! Πρόκριση για Μπάγερν
@realmadrid

Με πέναλτι του Ρονάλντο στο 97′ η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στους “4” του Champions League κι ενώ η Γιουβέντους είχε πάρει σκορ πρόκρισης με δύο γκολ του Μάντζουκιτς και ένα του Ματουιντί. Το τελικό 1-3 σημειώθηκε με πέναλτι για το οποίο αποβλήθηκε ο Μπουφόν λόγω διαμαρυτρίας στο διαιτητή. Στο 0-0 έμειναν Μπάγερν και Σεβίλλη, αλλά οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς με 2-1.

Η Γιουβέντους έφθασε μέχρι την… πηγή για μία ακόμη επική αντροπή στο φετινό Champions League, όμως το 0-3 που της έδωσε σκορ παράτασης, έγινε 1-3 στο 97′ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ασένσιο και εκτέλεσεμ εύστοχα ο Ρονάλντο για να δώσει την πρόκριση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Προκρίθηκε εύκολα και η Μπάγερν με το 0-0 κόντρα στη Σεβίλλη.

Σε ένα ματς που έσπασε “καρδιές” στη Μαδρίτη, η Ρεάλ έχασε με 1-3 από τη Γιουβέντους, αλλά προκρίθηκε στους “4” του Champions Leauge με ένα ακόμα γκολ του Ρονάλντο. Οι Ιταλοί πήγαν για μία μεγάλη ανατροπή και έφθασαν στο 0-3 με δύο γκολ του Μάντζουκιτς και ένα του Ματουιντί από ολέθριο λάθος του Νάβας. Στο 93′ όμως ο Ασένσιο κέρδισε -πέφτοντας εύκολα- το πέναλτι για την ομάδα του και έδωσε την ευκαιρία στο Ρονάλντο για το γκολ-πρόκρισης. Στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Μπουφόν.

Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Σεβίλλη δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στη Μπάγερν και με το τελικό 0-0, οι Βαυαροί πέρασαν με μτη σειρά τους στην 4άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως την Τρίτη (10/04) είχαμε στο Ολίμπικο μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Champions League και ταυτόχρονα μια από τις πιο… επικές ανατροπές στη διοργάνωση (μόλις 2 φορές είχε ανατραπεί διαφορά τριών τερμάτων σε αγώνα ρεβάνς).

Με τον Κώστα Μανωλά να πετυχαίνει το γκολ-πρόκρισης στο 82΄, η Ρόμα νίκησε 3-0 την Μπαρτσελόνα, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-4 στο «Καμπ Νόου» και έφτασε στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή στιγμή της ιστορίας της.

Στο άλλο ματς της χτεσινής βραδιάς (10/04) η Λίβερπουλ νίκησε με 2-1 τη Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ και έχοντας… προίκα το 3-0 του «Άνφιλντ» πέρασε στα ημιτελικά του Champions League.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη των δυο αναμετρήσεων

H κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Champions League θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή (13/4, 14:00) στη Νιόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις