Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Champions League: Ούτε τώρα! Έμειναν στον… άσσο – video

Champions League: Ούτε τώρα! Έμειναν στον… άσσο – video
ΦΩΤΟ Reuters

Χωρίς νίκη έμειναν και μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League Τότεναμ , Αϊντχόφεν, Μονακό και Κλαμπ Μπριζ. “Πέταξε” την ευκαιρία η ομάδα του Ποκετίνο για το πρώτο της “τρίποντο”, δεχόμενη την ισοφάριση στο φινάλε μέσα στην Ολλανδία (2-2). Προσπάθησε για την ανατροπή η Μπριζ, αλλά κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει τους Μονεγάσκους (1-1).

Λιγοστές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League έχουν πλέον Τότεναμ , Αϊντχόφεν, Μονακό και Κλαμπ Μπριζ. Αϊντχόφεν και Τότεναμ έφεραν ένα εντυπωσιακό 2-2 στο “Φίλιπς Στάντιον”, ενώ την ίδια ώρα Μπριζ και Μονακό ήρθαν 1-1 στο Βέλγιο.

Αϊντχόφεν – Τότεναμ 2-2

Η Τότεναμ είχε την κυριαρχία στο ξεκίνημα του ματς και μάλιστα είχε δοκάρι στο 18′ με κεφαλιά του Κέιν. Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως, η Αϊντχόφεν έφτασε στο 1-0. Μετά από κακή εκτίμηση του Αντερβάιλερντ, ο Λοσάνο έκλεψε την μπάλα και έφυγε για το τετ-α-τετ με τον Γιορίς, ο Βέλγος αμυντικός πρόλαβε να του κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γιορίς, που απλά… κοίταζε (30′).

https://twitter.com/Tabernabeu/status/1055150207401426945

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές για να φτάσουν στην ισοφάριση, είδαν στο 34′ το γκολ του Ντάβιντσον Σάντσες να ακυρώνεται λανθασμένα και τελικά έφτασαν στο 1-1 με το πλασέ του Μόουρα (39′).

Λίγο πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια (45′) ο Περέιρο έστειλε -με το… μυτάκι- την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιορίς.

Η Τότεναμ πίεσε με την έναρξη της επανάληψης για να πάρει… κεφάλι στο σκορ και η ανατροπή του σκηνικού ήρθε στο 55′. Ο Έρικσεν σέντραρε υπέροχα από τα αριστερά και ο Κέιν με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Η Αϊντχόφεν δεν μπόρεσε να βάλει… δύσκολα στη συνέχεια στην ομάδα του Ποκετίνο, που είχε και δοκάρι στο 72′ με τον Λαμέλα. Οι φιλοξενούμενοι όμως έμειναν με δέκα παίκτες, αφού στο 80′ ο Γιορίς ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Λοσάνο.

Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να… κρατήσει, αφού στο 87′ δέχθηκε την ισοφάριση με την προβολή του Ντε Γιόνγκ.

2ος όμιλος

Αϊντχόφεν – Τότεναμ 2-2

(30’ Λοσάνο , 87’ Ντε Γιονγκ– 39’ Λούκας, 55’ Κέιν)

Μπαρτσελόνα – Ίντερ (22:00)

Η βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 6

Ίντερ 6

Τότεναμ 1

Αϊντχόφεν 1

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Ίντερ – Μπαρτσελόνα

Τότεναμ – Αϊντχόφεν

Κλαμπ Μπριζ – Μονακό 1-1

Το ντεμπούτο του Τιερί Ανρί στον πάγκο της Μονακό δε συνοδεύτηκε με επιτυχία στη Ligue 1 (ήττα από Στρασβούργο), ωστόσο, αυτό στο Champions League ήταν σαφώς πιο καλό, με το βαθμό που απέσπασε η Μονακό στο Βέλγιο (1-1). Οι Μονεγάσκοι έμειναν όρθιοι στην έδρα της Μπριζ (1-1) και απέκτησε πλεονέκτημα στη μάχη για την τρίτη θέση του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με ωραίο διαγώνιο πλασέ του Σιλά (32′) έπειτα από ωραία κάθετη του Γκολόβιν. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να το χαρούν για πολύ, αφού στο 39’ ο Γουέσλι έπιασε υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, πίεσαν για το γκολ αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή…

 

1ος όμιλος

Μπριζ-Μονακό

1-1

(39’ Γουέσλι – 32’ Σιλά)

Ντόρτμουντ-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:05)

Η βαθμολογία

Ντόρτμουντ 6

Ατλέτικο Μαδρίτης 6

Μπριζ 1

Μονακό 1

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Μονακό-Μπριζ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις