Σάββατο, 20 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Champions League: “Σάρωσε” με Ροντρίγκες η Γαλατά! Ισοπαλία για Σάλκε και Πόρτο – videos

Champions League: “Σάρωσε” με Ροντρίγκες η Γαλατά! Ισοπαλία για Σάλκε και Πόρτο – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες να ανοίγει από νωρίς το σκορ, η Γαλατάσαράι πήρε την πιο άνετη νίκη της βραδιάς στο Champions League, κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας με 3-0. Με ένα στα δύο πέναλτι, η Πόρτο “έσωσε” τελικά το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Σάλκε.

Η επιστροφή της Γαλατασαράι στους ομίλους του Champions League μετά από 2 χρόνια συνδυάστηκε με μεγάλη νίκη επί της Λοκομοτίβ Μόσχας με 3-0, την ώρα που στο άλλο ματς του τετάρτου ομίλου, Σάλκε και Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Στην Πόλη, οι πρωταθλητές Τουρκίας, ήταν εντυπωσιακοί και άνοιξαν το σκορ με τον Γκάρι Ροντίγκες μόλις στο 9ο λεπτό, για να “κλειδώσουν” τη νίκη με τον Ντερντιγιόκ στο 67′. Το τελικό 3-0 πέτυχε από τη βούλα του πέναλτι, ο Ινάν.

https://www.youtube.com/watch?v=_s8DwOsEfWU

Στο άλλο ματς του ομίλου η Πόρτο θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Άλεξ Τέγες δεν κατάφερε να νικήσει τον Φέρμαν από τα 11 βήματα στο 13′ και μάλιστα στο δεύτερο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάρη σε γκολ του Εμπολό στο 64′. Στο 75΄όμως κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, γεγονός που επέτρεψε στον Οτάβιο να πάρει το… αίμα του συμπαίκτη του πίσω και ευστοχώντας απέναντι από τον τερματοφύλακα των Γερμανών, έγραψε το τελικό 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=VObM0GZGSeQ

Η Βαθμολογία του 4ου Ομίλου

1. Γαλατασαράι 3 (3-0)
2. Πόρτο 1 (1-1)
3. Σάλκε 1 (1-1)
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 0 (0-3)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις