Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Δεν βρίσκει “γιατρειά” η Άρσεναλ! “Έσωσε” το βαθμό της ισοπαλίας με τη Νόριτς [video]

Δεν βρίσκει “γιατρειά” η Άρσεναλ! “Έσωσε” το βαθμό της ισοπαλίας με τη Νόριτς [video]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ έμεινε χωρίς νίκη για όγδοο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις αφού ήρθε ισόπαλη (2-2) με τη Νόριτς εκτός έδρας για την 14 αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που δεν έφυγε ηττημένη από το γήπεδο.

Στο 2-2 έμεινε η Άρσεναλ στο “Κάροου Ρόουντ” με τη Νόριτς χάνοντας κι άλλο πολύτιμο έδαφος στη “μάχη” της 4άδας. Οι “κανονιέρηδες” δείχνουν να μη μπορούν να σηκώσουν… κεφάλι παρά την απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι από την τεχνική ηγεσία, αφού συμπλήρωσαν πλέον οκτώ ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν το ματς πάντως πατώντας καλύτερα από τη Νόριτς και είχαν τον έλεγχο αλλά και κάποιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ αλλά για κακή τους τύχη ο Τέεμου Πούκι χρειάστηκε μόλις μία ευκαιρία για να κάνει το 1-0 υπέρ της Νόριτς στο 21ο λεπτό αν και ήταν τυχερός αφού η μπάλα κόντραρε πάνω στο Μουστάφι πριν καταλήξει στα δίχτυα. Η Άρσεναλ ισοφάρισε με πέναλτι που εκτέλεσε δύο φορές ο Ομπαμεγιάνγκ στο 29′ -Ο Κρουλ απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη αφού ο Ολλανδός τερματοφύλακας δεν πάταγε στη γραμμή του τέρματος- αλλά ο Κάλντγουελ στο 45′ έβαλε ξανά μπροστά τα “καναρίνια” με όμορφο γκολ. Η εκτελεστική δεινότητα του Ομπαμεγιάνγκ έφερε το ματς στα ίσα στο 57′ αλλά από εκεί και πέρα η Νόριτς ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να φύγει με τη νίκη αλλά ο Λένο “έσωσε” τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για την Άρσεναλ.

 

Νόριτς (Φάρκε): Κρουλ, Άαρονς, Τσίμερμαν, Γκόντφρι, Μπάιραμ, Αμαντού, Τράιμπουλ, Κάντουελ, ΜακΛιν, Ερνάντεζ, Πούκι.

Άρσεναλ (Λιούνγκμπεργκ): Λένο, Κολάσινατς, Λουίζ, Μουστάφι, Τσέιμπερς, Γουίλοκ, Τζάκα, Γκεντουζί, Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις