Ποδόσφαιρο

Διαφήμιση “έπος” από τον Παναθηναϊκό! Ο Δώνης και οι… ασταμάτητοι – video

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του Παναθηναϊκού παίρνουν μέρος σε μία ξεχωριστή διαφημιστική καμπάνια για εταιρεία ένδυσης, στο πλαίσιο μιας από τις καινούργιες χορηγικές συμφωνίες της ομάδας και το σχετικό video είναι εντυπωσιακό.

Μία διαφήμιση “έπος” δημιούργησε γνωστή εταιρεία ένδυσης, με τη συμμετοχή του προπονητή και παικτών του Παναθηναϊκού, την οποία έδωσε ήδη στη δημοσιότητα, η “πράσινη” ΠΑΕ.

Πρωταγωνιστής είναι ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, αλλά και οι Μουνιέ, Μακέντα, Στάικος και Διούδης, οι οποίοι δεν σταματούν να παίζουν μπάλα, ούτε και με τα κουστούμια τους, σύμφωνα με το concept της διαφήμισης.

Η διαφήμιση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα