Site icon NewsIT

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό

12.09.2017 | 11:52
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι σε συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο και τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μέσω γραπτής δήλωσης πιθανότατα θα ενημερώσει για τα σχέδιά του.

Από τις 23 Ιουνίου είχε αναφερθεί στη δημιουργία του PAO Foundation, μέσω του οποίου ζητούσε τη συσπείρωση όλων παναθηναϊκών δυνάμεων σε κάθε τομέα για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η «Πράσινη» γράφει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι κοντά στη δρομολόγηση του σχεδίου, αλλά πρέπει να αρχίσουν διαδικασίες όπως ο έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να παραχωρήσει την ΠΑΕ, αλλά σε άνθρωπο που θα εξασφαλίσει την επόμενη ημέρα και είναι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Γι’ αυτό αναμένεται να διευκολύνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αναφέρει ότι αυτή η πρόταση είναι η πιο σοβαρή που έχει φθάσει στα χέρια του.

Η απαραίτητη προϋπόθεση της πλευράς Γιαννακόπουλου να συστεγαστούν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού σε εγκαταστάσεις όπως το ΟΑΚΑ ή το Γουδή. Αυτό είναι το πρότζεκτ της Παναθηναϊκής Πολιτείας και περιλαμβάνει αρχικά τη μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με στόχο να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια γήπεδο στο Γουδή, όπου θα μετακομίσει όλη η Παναθηναϊκή Πολιτεία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version