Site icon NewsIT

“Έκλεισε” ταλέντο η ΑΕΚ! Πήρε τον MVP της ΕΠΣΑΝΑ

01.08.2018 | 15:56
“Έκλεισε” ταλέντο η ΑΕΚ! Πήρε τον MVP της ΕΠΣΑΝΑ

Μία μετεγγραφή για το μέλλον "έκλεισε" η ΑΕΚ, η οποία και απέκτησε τον 19χρονο Κωνσταντίνο Μαλάι, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, με τη φανέλα του Παλληνιακού. Δανεικός στα Τρίκαλα για την επόμενη σεζόν.

Στην απόκτηση του 19χρονου Κωνσταντίνου Μαλάι προχώρησε η ΑΕΚ, με το νεαρό αμυντικό μέσο να παραχωρείται ως δανεικός στην ομάδα των Τρικάλων για την επόμενη σεζόν, όπου και θα παρακολουθείται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να εκτιμηθεί η εξέλιξή του για το μέλλον της Ένωσης.

Τη μετεγγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε στην περσινή Α’ ΕΠΣΑΝΑ, παίρνοντας και τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε η μέχρι πρότινος ομάδα του, ο Α.Ο. Παλληνιακός.

Η ανακοίνωση του Παλληνιακού

«Ένα δικό μας παιδί, ο Κωνσταντίνος Μαλάι, ο οποίος ήταν και ο MVP του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ αναχώρησε για… μεγάλες πολιτείες κάνοντας το τεράστιο άλμα στην καριέρα του, καθώς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, στην οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Μόλις στα 19 του χρόνια ο Κωνσταντίνος θα αποκτήσει τις πρώτες του εμπειρίες σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα του ΑΟ Τρικάλων στη Β’ Εθνική και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε τα καλύτερα και με χαρά θα παρακολουθούμε από εδώ και στο εξής την πορεία του.

Ο Κωνσταντίνος είναι υπόδειγμα χαρακτήρα και ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, γι’ αυτό και οι κόποι του ανταμείφθηκαν. Σαν Παλληνιακός θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά να έχουν τη σωστή εξέλιξη στο ποδόσφαιρο και ευχόμαστε να δοθούν τέτοιες ευκαιρίες ξανά σε ποδοσφαιριστές μας στο μέλλον».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version