Site icon NewsIT

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με Ευαγγέλου! “Κλείνει” στον Ολυμπιακό ο νεαρός αμυντικός

01.06.2018 | 10:32
Παναθηναϊκός

Ο Στέφανος Ευαγγέλου φέρεται έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό είναι ενοχλημένοι με τη στάση του παίκτη, που είχε συμφωνήσει προφορικά για την ανανέωση του συμβολαίο του με τους "πράσινους".

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Ευαγγέλου, με το Νίκο Νταμπίζα να μην ασχολείται καν με την περίπτωσή του, όντας ενοχλημένος από τη στάση που κράτησε ο παίκτης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός αμυντικός φέρεται να είχε συμφωνήσει προφορικά για την ανανέωση του συμβολαίου του με το Τριφύλλι, έχοντας όμως παράλληλα επαφές και με την ομάδα του Πειραιά. Το γεγονός είχε γίνει γνωστό και στο νέο τεχνικό διευθυντή των “πρασίνων”, Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος και θεώρησε λάθος τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή προς τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τη Live Sport.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευαγγέλου αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, ως ένα εξαιρετικό πρότζεκτ από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, όμως δεν κατάφερε να πάρει πολλές συμμετοχές, ειδικά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο “τιμόνι”, αφού μετά από ένα σημαντικό λάθος του στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, μπήκε στον “πάγο” από τον πρώην προπονητή του Τριφυλλιού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version