Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Εξηγήσεις Σκουτέρη για τις αποφάσεις του! “Αδίκησα τον Μπεργκ”

Μπεργκ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για την περιβόητη απόφαση που έβγαλε τα ξημερώματα για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αλλά και για παλιότερες υποθέσεις, μίλησε σε “πηγαδάκια” με δημοσιογράφους, ο προεδρεύων της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης.

Στο “μάτι του κυκλώνα” έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό ο δικαστής, Δημήτρης Σκουτέρης, γεγονός που τον “ανάγκασε” να εξηγήσει τις αποφάσεις του μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο κ. Σκουτέρης ανέφερε λοιπόν, ότι ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση για την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από τις 22:30, αλλά η ΕΠΟ άργησε να εκδώσει τη σχετική ανακοίνωση. Σχολίασε μάλιστα ως ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για έρευνα επί των αποφάσεών του, μετά και τη συγκεκριμένη έφεση.

Από την άλλη, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος στην τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Σουηδός επιθετικός είχε έρθει “στα χέρια” με ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport», ο κ. Σκουτέρης ισχυρίστηκε ότι η κούραση εκείνης της ημέρας δεν του επέτρεψε να πάρει τη σωστή απόφαση, η οποία και θα ήταν να μειώσει τις αγωνιστικές τιμωρίας του Μπεργκ, από τέσσερις, σε τρεις.

Τέλος, ο κ. Σκουτέρης αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν, τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου θα στεγάζονται στο Ειρηνοδικείο ή στην Ευελπίδων, ώστε να μην έχουν καμία επαφή οι δικαστές, με τους παράγοντες της ΕΠΟ και των ΠΑΕ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις