Site icon NewsIT

Ελλάδα – Αρμενία 2-3 ΤΕΛΙΚΟ: Ταπεινωτική ήττα στο ΟΑΚΑ!

11.06.2019 | 21:15
Ελλάδα – Αρμενία 2-3 ΤΕΛΙΚΟ: Ταπεινωτική ήττα στο ΟΑΚΑ!

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 3-2 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ. Ελάχιστες ελπίδες πια για πρόκριση στο Euro 2020. "Τρικυμία" στην άμυνα της Εθνικής που εμφανίστηκε τελείως ασύνδετη. Τεράστιες οι ευθύνες του Αναστασιάδη. Έπαιζε μόνος του ο Φορτούνης που πέτυχε και το γκολ της χρονιάς.

Η Ελλάδα ήταν τραγική για ένα ακόμη ματς στο ΟΑΚΑ και ηττήθηκε με το ταπεινωτικό 3-2 από την αδύναμη Αρμενία στο ΟΑΚΑ, “αποχαιρετώντας” τις ελπίδες της για πρόκριση στο Euro 2020.

Τεράστιες ευθύνες από τον Άγγελο Αναστασιάδη που έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, μπερδεύοντας ακόμη και τους δικούς του παίκτες, που εμφάνισαν πολλά κενά στην άμυνα της ομάδας.

Παρακολουθήστε LIVE το Ελλάδα – Αρμενία από το newsit.gr


Η Εθνική Ελλάδας καλείται να ξεπεράσει την τραγική εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία με το “βαρύ” 0-3 και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Αρμενία, για να παραμείνει “ζωντανή” στη διεκδίκηση μιας θέσης στο Euro 2020.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, αν θέλει να έχει πραγματικές ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του επόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα το σφυρίξει ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version