Δευτέρα, 8 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Επιμένει με “τεσσάρα”! Η Ίντερ… ελπίζει για το Champions League [vid]

Ίντερ
@Inter

Εκπληκτική “παράσταση” από την Ίντερ! Οι “νερατζούρι” διέλυσαν εκτός έδρας την Ουντινέζε με 4-0 και βρίσκονται στο -1 από την προνομιούχο 4άδα, που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου.

Η ήττα στο φινάλε του εντός έδρας αγώνα με τη Γιουβέντους την… πλήγωσε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Η Ίντερ όμως έδειξε χαρακτήρα και το πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί στο Champions League της νέας περιόδου, διαλύοντας την Ουντινέζε στο «σπίτι» της με 0-4!

Έτσι, οι «νερατζούρι» έφτασαν τους 69 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Λάτσιο και τη Ρόμα που την Κυριακή (06/05) αγωνίζονται κόντρα σε Αταλάντα (εντός) και Κάλιαρι (εκτός) αντίστοιχα. Και όλα αυτά, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Serie A.

Η Ίντερ «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας στο 0-3 με τους Ρανόκια (13’) Ραφίνια (44’) και Ικάρντι (45+1). Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 71’ από τον Βαλέρο.

Να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παραμένουν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αγωνίστηκαν από το 49′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φοφανά.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις