Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: “Ας τελειώνουν με Παϊρότζ, για να δουν την ομάδα της καρδιάς τους”

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: “Ας τελειώνουν με Παϊρότζ, για να δουν την ομάδα της καρδιάς τους”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ανεβαίνουν οι τόνοι! Δεν άργησε να έρθει -έστω και με μορφή… διαρροής- η απάντηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στα καρφιά της “πράσινης” ΠΑΕ, μετά την απόφαση της να οριστεί το ΟΑΚΑ ως έδρα του “τριφυλλιού”.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απάντησε με καυστικό τρόπο στην αιχμηρή ανακοίνωση της “πράσινης” ΠΑΕ, τονίζοντας πως “… εκείνοι δύσκολα θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο” όποια έδρα κι αν δηλώσουν.

Οριστικά στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός! «Ολέθριο λάθος από τον Ερασιτέχνη»

Μάλιστα -έχοντας ειρωνικό ύφος- οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ΑΟ κάλεσαν τους διοικούντες της ΠΑΕ να ολοκληρώσουν τη μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας στον Πιεμπονγκσαντ, προκειμένου “… να μπορούν και εκείνοι να παρακολουθούν την πραγματική ομάδα της καρδίας τους”.

“Το αντιπαναθηναϊκό μένος της διοίκησης της ΠΑΕ συνεχίζεται… Τώρα προτιμάνε να αποπληρώσουν μέχρι και τα χρωστούμενα στο ΟΑΚΑ από ό,τι αυτά που χρωστάνε στον -από εκείνους- στραγγαλισμένο οικονομικά ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (εκτός αν και εκεί κανόνισαν καμιά 100αρια άτοκες δόσεις)… Είτε, πάντως, Λεωφόρο, είτε ΟΑΚΑ είτε Ριζούπολη δηλωθεί ως έδρα εκείνοι δύσκολα θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο… Ο κόσμος τους έχει πια σιχαθεί. Ας τελειώνουν με την μεταβίβαση στον Παϊροτζ ώστε να μπορούν και εκείνοι να παρακολουθούν την πραγματική ομάδα της καρδιάς τους”, έλεγαν χαρακτηριστικά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις