Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Εργοτέλης – Τρίκαλα: Με δεύτερη νίκη στους “16” οι Θεσσαλοί! video

Εργοτέλης – Τρίκαλα: Με δεύτερη νίκη στους “16” οι Θεσσαλοί! video
ΦΩΤΟ Intime

Τα Τρίκαλα διπλασίασαν τις νίκες τους επί του Εργοτέλη, αφού επιβλήθηκαν με 1-0 στο “Παγκρήτιο” και σε συνδυασμό με τη νίκη τους και στο πρώτο ματς προκρίθηκαν πανηγυρικά στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα Τρίκαλα συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο Κύπελλο Ελλάδας φέτος, αφού νίκησαν για δεύτερη φορά τον Εργοτέλη, με σκορ 1-0 εκτός έδρας, σφραγίζοντας την πρόκρισή τους στη φάση των “16” του θεσμού. Το γκολ του Άγγελου Βέρτζου στο 7ο λεπτό στάθηκε αρκετό για την ομάδα των Τρικάλων που είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 3-2.

Ο Εργοτέλης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων αμέσως μετά το γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά παρά την υπεροχή τους στο γήπεδο σε όλο το υπόλοιπο ματς, οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες και ηττήθηκαν τελικά μένοντας εκτός συνέχεια της διοργάνωσης ενώ τα Τρίκαλα έγιναν η πρώτη ομάδα της τρίτης κατά σειρά εθνικής κατηγορίας στην Ελλάδα (Football League) που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους “16”.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Οικονόμου, Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος, Μανουσάκης

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Άκσιτς, Τσίπρας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις