Τετάρτη, 3 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: “Πέταξε” για Κύπρο – Κρίνεται ο Σκίμπε!

Σκίμπε
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας “πέταξε” το πρωί της παρασκευής για Κύπρο, εκεί όπου αύριο (07/10) δίνει κρίσιμο αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Καθοριστικά αναμένεται να είναι τα δυο τελευταία παιχνίδια για τον Μίχαελ Σκίμπε.

Στην τελική ευθεία για να κυνηγήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 θα κυνηγήσει η Εθνική Ελλάδας, που το πρωί της Παρασκευής “πέταξε” για την Κύπρο.

Εθνική Ελλάδας

Με Δώνη και Γραμμένο η πτήση

Τόσο ο Μίχαελ Σκίμπε όσο και οι διεθνείς δεν είχαν διάθεση για πολλά λόγια. Η “γαλανόλευκη” θέλει μόνο τη νίκες στις δυο αναμετρήσεις που έχει μπροστά της για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και να “στραβοπατήσει” η Βοσνία, προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Εθνική Ελλάδας

Να θυμίσουμε πως η Εθνική Ελλάδας δεν θα έχει για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις τον Τάσο Δώνη, ο οποίος όμως ταξίδεψε μαζί με την ομάδα.

Στην πτήση βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Ιωάννης Δρόσος.

Εθνική Ελλάδας

Κρίνεται ο Σκίμπε

“Ψωμί” όμως φαίνεται πως έχει και το εξωαγωνιστικό ρεπορτάζ της ομάδας, αφού όλα δείχνουν πως οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας με Κύπρο και Γιβραλτάρ ίσως κρίνουν το μέλλον του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της ομάδας.

Σκίμπε

Το συμβόλαιο του Γερμανού με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται με τη λήξη των υποχρεώσεων της Εθνικής για το Μουντιάλ και η “Live Sport” αναφέρει πως ο Σκίμπε παρουσιάζεται θετικός στο να παραμείνει.

Το δημοσίευμα όμως αναφέρει πως σημαντικό ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του θα παίξει η εικόνα που θα παρουσιάσει η “γαλανόλευκη” στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις