Site icon NewsIT

Εύκολα ο ΠΑΟΚ! Καθάρισε από το πρώτο μέρος τον Πανιώνιο!

14.04.2018 | 21:25
Εύκολα ο ΠΑΟΚ! Καθάρισε από το πρώτο μέρος τον Πανιώνιο!

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική της Superleague, αφού "καθάρισε" το ματς από το πρώτο μέρος και επικράτησε με 3-1. Σάκχοφ, Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που διατήρησαν τις ελπίδες τους για κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έμειναν πάνω από τον Ολυμπιακό στη μάχη που δίνουν για την δεύτερη θέση.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Χωρίς να ιδρώσει και με όμορφο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου, στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα. Σάκχοφ, Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς οι σκόρερ για τον “δικέφαλο του Βορρά”, που εκτός από τις ελπίδες που διατήρησαν για το πρωτάθλημα κράτησαν και την δεύτερη θέση. Ο Ντουρμισάι το τέρμα για τους φιλοξενούμενους.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό, ο Βιερίνια εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κότνικ έκανε τραγική έξοδο, η μπάλα του φύγε από τα χέρια και εκεί ο Σάκχοφ δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει και να γράψει το 1-0 για τον “δικέφαλο του βορρά”.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και απείλησαν εκ νέου όταν ο Βιερίνια εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ, από την αριστερή πλευρά, η μπάλα πέρασε με τον Κότνικ να πέφτει στην γωνία του και να διώχνει δύσκολα.

Στο 15ο λεπτό ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους, ο Μάτος έκανε την κάθετη στον Μακ, ο οποίος έκανε το γύρισμα από αριστερά στη μικρή περιοχή, όπου ο Ελ Καντουρί με προβολή διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Μαροκινού στην Super League.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μακ έκανε την κάθετη πάσα στον Πρίγιοβιτς, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερα να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου που σταμάτησε δύσκολα το σουτ.

Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή, με τον Σπιριντόνοβιτς να βγαίνει απέναντι στον Πασχαλάκη, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων τον πρόλαβε και σταμάτησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Έπεσε ο ρυθμός σκόραρε και πάλι ο ΠΑΟΚ

Καλύτερα μπήκε ο Πανιώνιος στο δεύτερο μέρος και στο 52′ ο Πασχαλάκης έκανε δύσκολη απόκρουση στο σουτ του Ντουρμισάι, μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι τα ηνία αλλά δεν απειλούσαν, κάτι που άλλαξε στο 66′, όταν και ήρθε το τρίτο γκολ, όταν μετά από φοβερό συνδυασμό των παικτών του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε από την άμυνα και αφού άλλαξαν 11 πάσες χωρίς να παρέμβει παίκτης του Πανιωνίου, ο Μακ γύρισε την μπάλα για τον Πρίγιοβιτς κι εκείνος πλάσαρε από κοντά στα δίχτυα!

Ο Πανιώνιος κατάφερε να μειώσει σε 3-1, χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Ντουρμισάι. Ο επιθετικός της ομάδας της Πλατείας απέφυγε με υπέροχη προσποίηση τον Κάνιας και έπιασε ένα φοβερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατόπιν κατέληξε στον ουρανό των διχτύων του Πασχαλάκη!

Στο 87′ ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να μειώσει περισσότερο το σκορ, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ Μπραχίμι λίγο έξω από την περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version