Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

“Φερέιρα και Μαρτίνς στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ”

“Φερέιρα και Μαρτίνς στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ”

Ο Σπόρτινγκ έχει λύσει εδώ και αρκετές ημέρες τη συνεργασία της με τον Μάρσελ Κάιζερ και με μόλις δύο νίκες μετά από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, ψάχνει το διάδοχο του. Ο Τύπος της χώρας εμπλέκει στα ονόματα των υποψηφίων τεχνικών τους Άμπελ Φερέιρα και Πέδρο Μαρτίνς!

Τα “ψώνια” της στην Ελλάδα εμφανίζεται να θέλει να κάνει η Σπόρτινγκ! Η ομάδα της Λισαβόνας ψάχνει το διάδοχο του Μάρσελ Κάιζερ για τον πάγκο της (η συνεργασία τους λύθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου) και ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Φρεντερίκο Βαράντας, έχει βάλει 4 ονόματα στο “στόχαστρο” του.

ΠΑΟΚ: Είπε «όχι» στην Σπόρτινγκ για Φερέιρα

Και στις τρεις μεγάλες εφημερίδες της χώρας βρίσκεται ως πρώτο όνομα ο Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως… έκλεισε την πόρτα στην Σπόρτινγκ. Σύμφωνα όμως με τη Record, στη λίστα της Σπόρτινγκ βρίσκεται το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού (!) αλλά και αυτά των Κίκε Σετιέν και Σίλας.

Η O’ Jogo, από την πλευρά της, βάζει στην κορυφή της λίστας της Σπόρτινγκ τον Φερέιρα, τονίζοντας πως “ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρώτη πρόταση» και προσθέτει ότι «η εύθραυστη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μπορεί όμως να βοηθήσει στο να προχωρήσει η περίπτωσή του”.

Όσον αφορά την A Bola, αναφέρει πως ο Πόντες (σ.σ. ανέλαβε υπηρεσιακός μετά το διαζύγιο με Κάιζερ) αποχωρεί από τον πάγκο της Σπόρτινγκ και υπογραμμίζει πως “η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει επαφές για τον Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο στη λίστα υπάρχουν κι άλλες επιλογές”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις