Παρασκευή, 16 Αυγ.
34oC Αθήνα

Φοβερή “επίθεση” Κασάνο σε Στραματσόνι! “Δεν τον χώνευα και άσκησα σωματική βία”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ twitter

Απίθανες ατάκες από τον Αντόνιο Κασάνο για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, τον οποίο και χαρακτήρισε τον χειρότερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει ποτέ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι άσκησε πάνω του σωματική βία.

Ο Αντόνιο Κασάνο έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μίλησε για την καριέρα του στην ιταλική τηλεόραση, αποκαλύπτοντας μοναδικά “σκηνικά” και από την πορεία του στην Ίντερ, από τα οποία ξεχώρισε και η “επίθεσή” του στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ιταλός επιθετικός στο Sky Sport Italia, μάλιστα, η σχέση των δύο ανδρών ήταν η χειρότερη της καριέρας του και έφθασε ακόμη και στη σωματική βία.

Οι δηλώσεις Κασάνο για Στραματσόνι

“Γνώρισα πολλούς κακούς ανθρώπους στη ζωή μου, αλλά ο χειρότερος ήταν ο Στραματσόνι. Δεν τον λογίζω ούτε ως τίμιο, ούτε ως δίκαιο άνθρωπο, αλλά ως κάποιον που έλεγε ένα πράγμα στο πρόσωπο σου και κάτι διαφορετικό πίσω από την πλάτη σου. Σπανίως αφήνω μια διαφωνία να καταλήξει σε σωματική βία, αλλά με αυτόν έπρεπε να φτάσουμε εκεί… Είναι κάποιος που δεν χώνευα, συνεχίζω να απεχθάνομαι και πάντα θα απεχθάνομαι”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις