Ποδόσφαιρο

Γήπεδο ΑΕΚ: Οριστικό! Στον Κόκκαλη το έργο της υπογειοποίησης

Ο όμιλος «Intrakat» του Σωκράτη Κόκκαλη ανέλαβε κι επίσημα το έργο της υπογειοποίησης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο συνδέεται με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη ανέλαβε επίσημα το έργο της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, η ολοκλήρωση του οποίου θα σημάνει τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Η οριστική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής ανακοινώθηκε σήμερα (18/4) μέσω της ιστοσελίδας της «Διαύγειας».

Το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 14 μήνες και το συνολικό κόστος φτάνει τα 8.142.737,22 €.

Η απόφαση

apofasi

apofasi apofasi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα