Site icon NewsIT

Γκολάρα, VAR, χαμένο πέναλτι και… γκέλα για Γιουνάιτεντ! video

20.08.2019 | 00:01
Γκολάρα, VAR, χαμένο πέναλτι και… γκέλα για Γιουνάιτεντ! video

Οι ομάδες του Μάντσεστερ δεν τα πήγαν καλά στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Μετά την ισοπαλία της Σίτι, ήρθε το 1-1 της Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουλβς. Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν την ισοφάριση από γκολάρα του Νέβες (κατοχυρώθηκε με χρήση VAR) και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, αφού ο Πογκμπα δεν μπόρεσε να σκοράρει με πέναλτι.

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Γουλβς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 στο «Μολινό» και… πέταξε τους πρώτους της βαθμούς –μόλις- από τη δεύτερη αγωνιστική της Premier LeagueΣτο 27’ o Μαρσιάλ παρέλαβε την κάθετη μπαλιά από τον Ράσφορντ και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1 της ομάδας του Σόλσκιερ!

Η Γουλβς έφερε το ματς στα ίσα με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ζοάο Μουτίνιο γύρισε στον Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ντε Χεά για το 1-1 (δοκάρι και μέσα)! Το τέρμα «εγκρίθηκε» από τον διαιτητή μετά τη χρήση VAR αφού υπήρξε υποψία ο Πορτογάλος μέσος να έβγαλε την ασίστ από θέση οφσάιντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε στο 68’ μοναδική ευκαιρία να πάρει… κεφάλι στο σκορ και τη νίκη. Ο Κόουντι ανέτρεψε τον Πογκμπά, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, αλλά ο Γάλλος μέσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρουί Πατρίτσιο κι έτσι να δώσει το “τρίποντο” στη Γιουνάιτεντ.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version