Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Γκουαρντιόλα: Ο… τρόμος που έζησε! “Μου έλεγαν ότι κάτι συνέβη και η γραμμή έκλεισε”

Γκουαρντιόλα: Ο… τρόμος που έζησε! “Μου έλεγαν ότι κάτι συνέβη και η γραμμή έκλεισε”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο προπονητής της Σίτι μίλησε στο “ BBC Radio 5 Live” και αναφέρθηκε στις στιγμές αγωνίας που έζησε το Μάιο του 2017, στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στο συναυλιακό χώρο “Manchester Arena” εκεί όπου είχαν βρεθεί η σύζυγος και οι δύο του κόρες.

Η οικογένεια του Πεπ Γκουαρντιόλα (η σύζυγος του, Κριστίνα Σέρακαι οι δυο κόρες του, Μαρία και Βαλεντίνα) είχαν βρεθεί το Μάιο του 2017 στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε την ώρα που έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα που “κόστισε” τη ζωή σε 22 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό πολλών άλλων.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στις στιγμές αγωνίας που βίωσε, μέχρι να βεβαιωθεί πως η οικογένεια του δεν κινδύνευε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: “Εγώ ήμουν σπίτι με τον γιο μου. Η σύζυγος και οι κόρες μου ήταν εκεί. Στο.. τέλος της ημέρας ήμασταν τυχεροί. Δυστυχώς, υπήρχαν πολλοί που υπέφεραν.

Με πήρε τηλέφωνο αλλά η γραμμή κόπηκε άμεσα. Μου είπε: ‘Κάτι συνέβη και αρχίσαμε να τρέχουμε, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη’ και η γραμμή έκλεισε… Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε πάλι αλλά δεν λειτουργούσε. Πήγαμε στην Arena. Μετά από 5-6 λεπτά με κάλεσε και πάλι και μου είπε: ‘Είμαστε έξω'” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκουαρντιόλα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις