Ποδόσφαιρο

Η 95χρονη προγιαγιά του Φάμπρεγκας «νίκησε» τον κορονοϊό! (pic)

«Τιτίβισμα» γεμάτο… χαρά από τον Σεσκ Φάμπρεγκας! Ο παίκτης της Μονακό έκανε γνωστό πως η προγιαγιά κατάφερε να ξεπεράσει τον κορονοϊό!

Χιλιάδες ηλικιωμένοι σε ολόκληρο τον πλανήτη αφήνουν καθημερινά την τελευταία τους πνοή, «χτυπημένοι» από τον κορονοϊό. Από τη «μάχη» αυτή –όμως- βγήκε νικήτρια η προγιαγιά του Σεσκ Φάμπρεγκας!

Η 95χρονη προσβλήθηκε από τον COVID 19 αλλά ο μέσος της Μονακό γνωστοποίησε πως το νέο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Στο «τιτίβισμα» του, ο Φάμπρεγκας αποκάλεσε της προγιαγιά του «σούπερ ηρωίδα» και έκανε ειδική αναφορά στη βοήθεια των γιατρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα