Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Η Ρόμα “λύγισε” Νάπολι και Μανωλά! Ρατσιστική επίθεση στο “Ολίμπικο”

Η Ρόμα “λύγισε” Νάπολι και Μανωλά! Ρατσιστική επίθεση στο “Ολίμπικο”
ΦΩΤΟ Reuters

Με νικήτρια τη Ρόμα έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος αφού οι “τζιαλορόσι” νίκησαν τη Νάπολι με 2-1, σε ένα ματς που αποδοκιμάστηκε έντονα ο Κώστας Μανωλάς στην επιστροφή του στο “Ολίμπικο” ως αντίπαλος.

Η Ρόμα πήρε τη μεγάλη νίκη (2-1) στο ντέρμπι με τη Νάπολι, για την 11η αγωνιστική της Serie A. Οι “τζιαλορόσι” ήταν ανώτεροι και δικαίως επικράτησαν των «παρτενοπέι» στο «Ολίμπικο» , με σκόρερ τους Ζιανόλο (19′) και Βερετού (55′ πεν.)ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 72ο λεπτό με τον Μίλικ. Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε κανονικά όντας στην αρχική ενδεκάδα της Νάπολι και μάλιστα αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του.

Με το τρίποντο αυτό η Ρόμα σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, διευρύνοντας το  σερί νικών της και άφησε τη Νάπολι στην 5η θέση ισόβαθμη με Λάτσιο και Κάλιαρι που έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Το ματς πάντως σημαδεύτηκε από μία άσχημη στιγμή καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τζιανλούκα Ρόκι διέκοψε προσωρινά τον αγώνα λόγω ρατσιστικής επίθεση στον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό της Νάπολι Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις