Site icon NewsIT

“Καμπάνα” από UEFA στον Μπουφόν!

05.06.2018 | 17:18
“Καμπάνα” από UEFA στον Μπουφόν!

Η συμπεριφορά του Τζανλουίτζι Μπουφόν στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν πέρασε απαρατήρητη από την UEFA! Βαριά "καμπάνα" στον Ιταλό τερματοφύλακα.

Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν από την UEFA για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για τη συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος είχε δώσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπενατιά στον Λούκας Βάσκεθ στις καθυστερήσεις του αγώνα στο “Μπερναμπέου”. Ο Μπουφόν είχε φανεί, μεταξύ άλλων, στην κάμερα να βρίζει τον διαιτητή, ενώ αργότερα σε δηλώσεις του είχε καταφερθεί εναντίον του με σκληρές εκφράσεις, γεγονότα που θα μπορούσαν να του κοστίσουν και μεγαλύτερη ποινή.

Ο Μπουφόν ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους, όχι όμως και από το ποδόσφαιρο συνολικά, και αρκετά δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αν τελικά συμφωνήσει με ομάδα που μετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα εκτίσει την ποινή των τριών αγωνιστικών την επόμενη σεζόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version