Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κανονικά το ματς της Λέστερ! Θα τιμήσουν τον αδικοχαμένο πρόεδρο οι “αλεπούδες”

Κανονικά το ματς της Λέστερ! Θα τιμήσουν τον αδικοχαμένο πρόεδρο οι “αλεπούδες”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το παιχνίδι της Λέστερ με την Κάρντιφ για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, θα γίνει κανονικά τελικά, μετά από σχετική απόφαση των παικτών των “αλεπούδων”, που είχε τη σύμφωνη γνώμη και του γιου του αδικοχαμένου προέδρου της ομάδας, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα.

Άπαντες στο Λέστερ πενθούν το “χαμό” του προέδρου της ομάδας, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, στην πτώση του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο King Power, όμως το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κάρντιφ θα διεξαχθεί όπως ήταν προγραμματισμένο, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου,

Παρότι συγκλονισμένοι από το θάνατο του Ταϊλανδού επιχειρηματία, που είχε οδηγήσει την ομάδα στον τίτλο του 2016, οι παίκτες των “αλεπούδων” δήλωσαν έτοιμοι να αγωνιστούν προς τιμήν του κόντρα στους Ουαλούς.

Αυτή ήταν άλλωστε και η γνώμη του γιου του εκλιπόντος, Αϊγιαβάτ, ο οποίος και υποστήριξε απόλυτα την απόφαση των ποδοσφαιριστών, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τιμηθεί ο πατέρας του. Στο ματς θα κρατηθεί φυσικά ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες της Λέστερ θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις