Πέμπτη, 15 Αυγ.
32oC Αθήνα

“Κλείνει” το ΟΑΚΑ η UEFA! Κίνδυνος ευρωπαϊκής τιμωρίας για την ΑΕΚ

“Κλείνει” το ΟΑΚΑ η UEFA! Κίνδυνος ευρωπαϊκής τιμωρίας για την ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η UEFA φέρεται να έχει βάλει στο “μπλοκάκι” της τους οπαδούς της ΑΕΚ και στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, η Ένωση κινδυνεύει με τιμωρία, σύμφωνα με όσα τόνισε ο παρατηρητής της αναμέτρησης, Ζακ Αντένεν, στους ανθρώπους της ομάδας.

Το άναμμα πυρσών στα φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ στο Champions League κόντρα στη Σέλτικ, τη Βίντι και τη Μπενφίκα φαίνεται ότι έχουν εξαντλήσει την υπομονή της UEFA, η οποία και προανήγγειλε ουσιαστικά ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο επόμενο εντός έδρας ματς της Ένωσης στο ΟΑΚΑ, αν συμβεί οτιδήποτε στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου.

Την προειδοποίηση στους ανθρώπους της Ένωσης, έκανε ο ίδιος ο Ελβετός παρατηρητής της αναμέτρησης, Ζακ Αντένεν, γεγονός που ανάγκασε και την ΠΑΕ να δώσει σχετικές οδηγίες στους οπαδούς της.

Θεωρείται δεδομένο λοιπόν, ότι σε περίπτωση που ανάψουν πυρσοί στο σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μπάγερν στο ΟΑΚΑ, η Ένωση θα παίξει χωρίς οπαδούς κόντρα στον Άγιαξ, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις