Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

“Κλείνει” Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ! Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ ο διεθνής Σουηδός [pic]

“Κλείνει” Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ! Φεύγει από την ΤΣΣΚΑ ο διεθνής Σουηδός [pic]
ΦΩΤΟ instagram

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ φέρεται να είναι ο “εκλεκτός” του ΠΑΟΚ για τη μεσσαία γραμμή της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου, με το διεθνή Σουηδό να βρίσκεται πλέον κοντά στην Τούμπα.

Μία από τις μετεγγραφές του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι θα αφορά παίκτη για τη μεσσαία γραμμή και αυτός θα είναι πιθανότατα ο Πόντους Βέρνμπλουμ, που ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στη Ρωσία με 8 γκολ και 4 ασίστ σε 37 αγώνες, αλλά δεν πρόκειται να συνεχίσει στην “ομάδα του στρατού” και σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ, βρίσκεται πλέον κοντά στη συμφωνία του με το Δικέφαλο του Βορρά.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητεί έναν κεντρικό χαφ για να ενισχύσει τη μεσσαία του γραμμή και φαίνεται ότι έχει καταλήξει στο διεθνή Σουηδό, ο οποίος είχε σκοράρει πέρυσι και στο ΟΑΚΑ, στα προκριμματικά του Champions League κόντρα στην ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Ρωσία και ανακοίνωσε το αντίο του μέσα σε αποθέωση από τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

https://twitter.com/PFCCSKA_en/status/995725546662322176

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις