Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κροάτες οπαδοί έσπασαν το αυτοκίνητο του Γκέντσογλου

Γκέντσογλου

Η εντός έδρας ήττα της Χάιντουκ από την ουραγό του κροατικού πρωταθλήματος, Ρούντες, έφερε την αντίδραση των οπαδών της ομάδας, που.. ξέσπασαν στα οχήματα των ποδοσφαιριστών της, μεταξύ αυτών και του Σάββα Γκέντσογλου.

Κροατικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως οργανωμένοι οπαδοί της Χάιντουκ -μετά την ήττα της ομάδας- πήγαν σε πολυκατοικία που διαμένουν οι παίκτες, πέταξαν αντικείμενα και έσπασαν αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών που ήταν παρκαρισμένα, μεταξύ αυτών και του Σάββα Γκέντσογλου.

Οι.. καφρίλες όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού το βράδυ της Τρίτης οπαδοί με καλυμμένα πρόσωπα βρέθηκαν έξω από την πολυκατοικία που μένει ο παίκτης της Χάιντουκ, Φρανκ Οχάτζα.

Οι οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του Οχάτζα, κάποια από αυτά με ρατσιστικό περιεχόμενο, και στη συνέχεια άρχισαν να πετούν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το αυτοκίνητό του.

Να αναφέρουμε πως το μεσημέρι της Τετάρτης οι Αρχές προχώρησε τη σύλληψη ενός 23χρονου, ο οποίος φερόταν πως συμμετείχε και στα δυο περιστατικά, ωστόσο στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις