Παρασκευή, 16 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ξενίδης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί

Ξενίδης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί

Τόσο ο Ηρακλής (ομάδα στην οποία έφτιαξε το όνομα του) όσο και οι “μεγάλοι” του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Ξενίδη.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Ξενίδη, από καρδιακή προσβολή, σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλές ήταν οι ΠΑΕ που έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη θλίψη της για το χαμό του παλιού της παίκτη, κάτι που έκανε και ο Γ.Σ. Ηρακλής. Να θυμίσουμε ότι ο Ξενίδης “έφτιαξε” το όνομα του στον ‘Γηραιό’, φορόντας μάλθιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας.

“Ο ΓΣ Ηρακλής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το χαμό του Γιώργου Ξενίδη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια την ομάδα. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει…” το μήνυμα των Θεσσαλονικέων.


Τη θλίψη της για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Ξενίδη εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Ξενίδη για τον αδόκητο χαμό του. Καλό ταξίδι…”, αναφέρει το μήνυμα του “δικέφαλου του βορρά”.

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Ξενίδη εξέφρασαν και οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός, με αναρτήσεις τους.

«Ακόμα μία απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο… Η οικογένεια του Παναθηναϊκού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Ξενίδη” ανέφερε το “τριφύλλι”.

Το instastory του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις