Κυριακή, 18 Αυγ.
29oC Αθήνα

Κύπελλο Αγγλίας: Ανίκητη και με… πιτσιρίκια η Λίβερπουλ! Γλίτωσε το “κάζο” η Τότεναμ (videos)

Κύπελλο Αγγλίας: Ανίκητη και με… πιτσιρίκια η Λίβερπουλ! Γλίτωσε το “κάζο” η Τότεναμ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Ασταμάτητη είναι η Λίβερπουλ στην Αγγλία, καθώς ακόμη και με τους… πιτσιρικάδες του Κλοπ, επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της Έβερτον με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Δεύτερο ματς θα χρειαστεί η Τότεναμ, μετά το 1-1 στην έδρα της Μίντλεσμπρο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ χρησιμοποίησε ενδεκάδα με μέσο όρο ηλικίας 23 ετών με πολλούς αναπληρωματικούς, αλλά η Λίβερπουλ είναι… ανίκητη φέτος και πήρε ακόμη και έτσι τη νίκη με 1-0 επί της Έβερτον στο Κύπελλο Αγγλίας.

Οι “κόκκινοι” σκόραραν μάλιστα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον 18χρονο αρχηγό της δεύτερη ομάδας, Κέρτις Τζόουνς, ο οποίος και πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα, για να χρίσει την ομάδα του “αφεντικό” της πόλης στο τοπικό ντέρμπι.

Από τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου Αγγλίας, ξεχώρισε η ισοπαλία 1-1 της Τότεναμ στην έδρα της Μίντλεσμπρο, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να προβληματίζει ξανά με την εικόνα της και να χρειάζεται ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να αποφύγει το… κάζο και να πάει τη “μονομαχία” έστω σε δεύτερο παιχνίδι στη δική της έδρα.

Τα αποτελέσματα στο Κύπελλο Αγγλίας

Μπρίστολ – Κόβεντρι 2-2
Μπέρτον – Νορθάμπτον 2-4
Τσάρλτον – Γουέστ Μπρομ 0-1
Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0
Κρου – Μπάρνσλεϊ 1-3
Κρίσταλ Πάλας – Ντέρμπι 0-1
Μίντλεσμπρο – Τότεναμ 1-1
ΚΠΡ – Σουόνσι 5-1
Σέφιλντ Γιουν. – Φίλντε 1-1
Λίβερπουλ – Έβερτον 1-0

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις