Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

La Liga: “Θύμωσε” και ξέσπασε με τεσσάρα η Ρεάλ! (video)

La Liga: “Θύμωσε” και ξέσπασε με τεσσάρα η Ρεάλ! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-1 στην έδρα της Οσασούνα, παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 και θα παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος Ισπανίας και μετά το τέλος της 23η αγωνιστικής. Θρίαμβος της Σοσιεδάδ στο βασικό ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

“Αγριεμένη” εμφανίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα, για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της La Liga με την Οσασούνα. Η “βασίλισσα” προερχόταν από την ήττα-αποκλεισμό από τη Σοσιεδάδ στο Κύπελλο, ενώ βρέθηκε και πίσω στο σκορ πριν… ξεσπάσει για τα καλά.

Για ένα 15λεπτο οι παίκτες του Ζιντάν έμοιαζαν επηρεασμένοι, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ με τον Ουνάι Γκαρσία. Στη συνέχεια, όμως, οι “μερένγκες” ανέβασαν την απόδοσή τους, ανατρέποντας το σκορ μέσα σε ένα πεντάλεπτο με τέρματα των Ίσκο και Σέρχιο Ράμος και με γκολ των Λούκας Βάθκεθ και Γιόβιτς προς το τέλος της αναμέτρησης διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 και σημείωσαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διασφάλισε έτσι την παραμονή της στην κορυφή της κατάταξης και προσωρινά βρίσκεται στο +6 από την Μπαρτσελόνα, που δοκιμάζεται το βράδυ (22:00) στη Σεβίλη απέναντι στη Μπέτις.

 


Με… φόρα από τη μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε 2-1 την Μπιλμπάο, στο ντέρμπι της χώρας των Βάσκων. Ο Πόρτου άνοιξε το σκορ στο 65’ για τους γηπεδούχους, με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να ισοφαρίζει στο 71′, πριν ο Ισάκ διαμορφώσει το τελικό 2-1 στο 83’ και στείλει στα… ουράνια τους οπαδούς της Σοσιεδάδ, που πλέον μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε έξοδο στην Ευρώπη.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις