Site icon NewsIT

Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Γκολ… φάντασμα και νίκη δύο μήνες μετά!

10.11.2018 | 22:03
Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Γκολ… φάντασμα και νίκη δύο μήνες μετά!

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από σχεδόν δυο μήνες (03.09), επικρατώντας εντός έδρας του ΟΦΗ με 2-1. Δεν φαίνεται να πέρασε ολόκληρη η μπάλα τη γραμμή στο νικητήριο τέρμα.

Επιστροφή στις νίκες με ένα αμφισβητούμενο γκολ! Ο Λεβαδειακός νίκησε εντός έδρας με 2-1 τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα της Λιβαδειάς προηγήθηκε με τον Στανόγεβιτς στο 25ο λεπτό, για να ισοφαρίσει η κρητική ομάδα με πέναλτι του Αραβίδη (43′), ενώ στο 45′ έγινε η φάση του αγώνα, όταν σουτ του Στανόγεβιτς προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και «έσκασε» στη γραμμή της εστίας, με τους διαιτητές να κατακυρώνουν το γκολ και τους φιλοξενούμενους (δικαιολογημένα) να διαμαρτύρονται έντονα.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 7′ έφτασε κοντά στο γκολ. Οι Βοιωτοί εκτέλεσαν ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Παντελιάδης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στο αριστερό πόδι του Στρέζου, που έσωσε πάνω στη γραμμή της εστίας.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 25′, όταν μετά από διαγώνιο σουτ από τον Σαβατογκό και ασταθή επέμβαση του Στρέζου, πήρε το «ριμπάουντ» ο Στανόγεβιτς, που πρόλαβε τον Μιχόγεβιτς, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν ν’ απειλούν και στο 34′ έφθασαν ξανά κοντά στο γκολ. Ο Σαβαντογκό διένυσε το μισό γήπεδο από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Στανόγεβιτς, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε δύσκολα.

Η αντίδραση του ΟΦΗ ήρθε στο 43′, όταν -σε μια ξαφνική αντεπίθεση- κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Κοροβάση από τον Ζησόπουλο.. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αραβίδης, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου έγινε η φάση του αγώνα. Μετά από εκπληκτική εκτέλεση-φάουλ του Στανόγεβιτς, από τα πλάγια, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και ο βοηθός διαιτητή έδειξε τη σέντρα, αλλά η μπάλα δεν είχε περάσει όλη τη γραμμή!

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη φάση που θα έφερνε το ματς στα ίσα. Η ομάδα της Κρήτης πολιόρκησε την αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να κρατούν ανέπαφη της εστία τους.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version