Site icon NewsIT

Λίβερπουλ: Θέλει να φύγει ο Κουτίνιο! Αίτημα μετεγγραφής

11.08.2017 | 16:41
Λίβερπουλ: Θέλει να φύγει ο Κουτίνιο! Αίτημα μετεγγραφής

Μπορεί η Λίβερπουλ να ξεκαθάρισε πως ο Κουτίνιο δεν πωλείται, αλλά ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη και θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα. Ποια η απάντηση των "ρεντς".

Το πρωί της Παρασκευής η διοίκηση της Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση με… ξεκάθαρο μήνυμα προς την Μπαρτσελόνα και στην προσπάθεια της να αποκτήσει τον Φελίπε Κουτίνιο.

Η τελική θέση του συλλόγου είναι να μην εξετάσει καμία πρόταση για τον Φιλίπε και να παραμείνει μέλος της Λίβερπουλ, όταν κλείσει η μετεγγραφική αγορά”.ειάζεται να πούμε κάτι άλλο”, ανέφερε η πλευρά των “ρεντς”.

Η αντίδραση του Κουτίνιο, για την απόρριψη της πρότασης της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση και έγινε με κατάθεση επίσημου αιτήματος μετεγγραφής. Από την μεριά τους, οι “ρεντς” απέρριψαν το συγκεκριμένο αίτημα, προσπαθώντας πιθανότατα να.. ασκήσουν και κάποια πίεση στην πλευρά των “μπλαουγκράνα” για περισσότερα χρήματα.

Να αναφέρουμε πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι να προσφέρουν πάνω από 100.000.000 λιρών (120εκ. ευρώ) για την απόκτηση του Κουτίνιο και μετά από τις σημερινές εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις των εμπλεκομένων πλευρών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version