Site icon NewsIT

“Λύγισε” τη Ξάνθη η ΑΕΛ με “buzzer beater” του Κριζμάν!

09.12.2017 | 17:00
“Λύγισε” τη Ξάνθη η ΑΕΛ με “buzzer beater” του Κριζμάν!

Με γκολ του Κριζμάν στην τελευταία φάση του αγώνα, η ΑΕΛ επικράτησε εντός έδρας της Ξάνθης με 1-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Superleague. Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γέντρισεκ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν άξιζαν να φύγουν ηττημένοι από τη Λάρισα, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές ευκαιρίες τους κι η ΑΕΛ τους τιμώρησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ξάνθη ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ κι έφτασαν κοντά σ’ αυτό σε δύο περιπτώσεις. Στο 21′ ο Ρότσε έστρωσε στον Λουσέρο, αλλά το σουτ του δεύτερου πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 37′ οι Ακρίτες έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία. Ο Γέντρισεκ έστειλε με προβολή την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας της ΑΕΛ. Στη συνέχεια ο ίδιος γύρισε για τον Λουσέρο αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πολύ άουτ.

Στο 60′ ήταν η σειρά της ΑΕΛ να χάσει μία μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-0. Ο Ναζλίδης, με ωραία κάθετη μπαλιά, έβγαλε τον Μασούρα τετ-α-τετ αλλά, ο τελευταίος καθυστέρησε κι έδωσε την ευκαιρία στον Ζίφκοβιτς να διώξει σε κόρνερ.

Στο 80′ η Ξάνθη είχε και δεύτερο δοκάρι, και πάλι με τον Γέντρισεκ! Ο επιθετικός της Ξάνθης πλάσαρε στο αριστερό δοκάρι της ΑΕΛ από πλεονεκτική θέση, έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Λουσέρο. Ο τελευταίος είχε την ευκαιρία να χαρίσει το προβάδισμα στην Ξάνθη στο 90′, αλλά αστόχησε σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Τέλικα, η… μπίλια έκατσε στην ΑΕΛ! Στο 90+4 ο Περόνε με φοβερό τακουνάκι έβγαλε τον Κριζμάν τετ-α-τετ με τον Ζίφκοβιτς κι αυτός με πλασέ τον κρέμασε, γράφοντας το τελικό 1-0 και βάζοντας… φωτιά στο γήπεδο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version