Ποδόσφαιρο

“Μάγος” και στη φυλακή! Ο Ροναλντίνιο έπαιξε μπάλα με συγκρατούμενους

Η “τέχνη” δεν ξεχνιέται! Ο Ροναλντίνιο βρίσκεται σε φυλακή στην Παραγουάη, για τη γνωστή υπόθεση με το πλαστό διαβατήριο, οι παπαράτσι τον ακολουθούν -όσο μπορούν- και τα τελευταία πλάνα τον έδειξαν να παίζει μπάλα με συγκρατούμενους.

Ο Ροναλντίνιο αγωνίστηκε σε παιχνίδι ποδοσφαίρου εντός των φυλακών στη Παραγουάη, με την ομάδα του να επικρατεί με σκορ 11-2. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε πέντε γκολ, ενώ έφτιαξε τα άλλα έξι τέρματα της ομάδας του.

Μάλιστα, ο Ροναλντίνιο είχε κάποιες θεαματικές ασίστ, όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο τοπικός Τύπος, το έπαθλο για τους νικητές, ήταν ένα “τρομερό” γεύμα με 16 κιλά χοιρινό κρέας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα