Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσες “γλίτωσε” τον Μουρίνιο! Πανηγύρισε “τρελά” ο Πορτογάλος – video

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσες “γλίτωσε” τον Μουρίνιο! Πανηγύρισε “τρελά” ο Πορτογάλος – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην ουραγό Νιούκαστλ και ο Ζοζέ Μουρίνιο ένα “βήμα” από την απόλυση, όμως με επική ανατροπή στο τέλος και ένα γκολ του Σάντσες στις καθυστερήσεις, οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν τη νίκη με 3-2.

Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν για μία ακόμη φορά “τραγική” και ο Ζοζέ Μουρίνιο δύσκολα θα γλίτωνε την απόλυση και με μία ήττα από την ουραγό Νιούκαστλ, μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Με το σκορ στο 0-2 μόλις στο 10ο λεπτό λοιπόν, όλα έδειχναν… εξελίξεις σε σχέση με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος όμως “πάλεψε” με κάθε τρόπο το ματς και τελικά “έσωσε” -προς το παρόν- την παρτίδα στο τέλος.

https://www.youtube.com/watch?v=D6ontM_SvPM

Ο “Special One” έκανε αλλαγή στο 19ο λεπτό του αγώνα και πέρασε τον Πογκμπά στα στόπερ, ενώ είδε στο τέλος τον Αλέξις Σάντσες να μετατρέπεται σε… χρυσή αλλαγή, “υπογράφοντας” την -προσωρινή- παραμονή του στον πάγκο.

Είχε προηγηθεί η μείωση του σκορ από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μάτα στο 70΄, με τον Μαρσιάλ μετά από φάση διαρκείας να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 76ο λεπτό του αγώνα.

Το τελικό 3-2 και την ολοκληρωτική ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ έκανε στις καθυστερήσεις ο Χιλιανός επιθετικός, αναγκάζοντας τον Μουρίνιο σε “τρελούς” πανηγυρισμούς στο γήπεδο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις