Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Μαραντονα προς τους… κληρονόμους: “Δεν θα σας αφήσω τίποτα”

Μαραντονα προς τους… κληρονόμους: “Δεν θα σας αφήσω τίποτα”
ΑΠΕ

Το πρόσφατο δημόσιο σχόλιο της Τζιανίνα Μαραντόνα (είχε παρακαλέσει τον κόσμο να προσευχηθεί για τον πατέρα της) προκάλεσε την αντίδραση του -κορυφαίου κατά πολλούς- παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Με τοποθέτησή της στα social media η Τζιανίνα Μαραντόνα είχε εκφράσει την ανησυχία της για την υγεία του διάσημου πατέρα της, γεγονός που δεν.. πολυάρεσε στον θρυλικό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

“Δεν πεθαίνει επειδή το σώμα του αποφάσισε κάτι τέτοιο. Πεθαίνει μέσα του και δεν το συνειδητοποιεί. Όλο αυτό δεν του αξίζει. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν, σας ευχαριστώ. Θυμάστε που υπήρχε ένας ζωολογικός κήπος, όπου σου επιτρεπόταν να τραβήξεις φωτογραφίες με ένα τεράστιο λιοντάρι; Μπορούσες να μπεις μέσα στο κλουβί και να το “αγκαλιάσεις”. Το λιοντάρι ήταν ναρκωμένο με χάπια, αλλιώς ήταν αδύνατο να πλησιάσεις το θηρίο. Οποιοδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις, είναι συμπτωματική”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κόρη του Μαραντόνα.

https://www.instagram.com/p/B4PeecpJgSr/

Απ’ τη μεριά του, ο Μαραντόνα αποφάσισε να απαντήσει στην κόρη του -και σε κάθε… ενδιαφερόμενο- μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο instagram.

“Δεν πεθαίνω. Koιμάμαι πολύ καλά διότι δουλεύω πολύ. Με πόνεσε η ήττα μας από την Εστουδιάντες. Δεν ξέρω τι ήθελε να πει η Τζιανίνα ή τι εννοούσε. Ξέρω ότι τώρα, καθώς εγώ μεγαλώνω, τους απασχολεί περισσότερο τι θα τους αφήσω. Τους λέω ότι δεν θα τους αφήσω τίποτα, θα τα χαρίσω όλα. Όλα όσα κέρδισα στη ζωή μου θα τα κάνω δωρεές” είπε, μεταξύ άλλων, ο Μαραντόνα.

https://www.instagram.com/p/B4dH_utlZNB/

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις