Site icon NewsIT

Η Marca ενεργοποιεί τη “βόμβα”! “Στην Παρί ο Εμπαμπέ”

10.08.2017 | 18:35
Η Marca ενεργοποιεί τη “βόμβα”! “Στην Παρί ο Εμπαμπέ”

Τα δημοσιεύματα για το νέο μετεγγραφικό “μπαμ” της Παρί Σεν Ζερμέν πληθαίνουν. Η Marca αναφέρει πως ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι έτοιμος να υπογράψει με τους παριζιάνους και να γίνει συμπαίκτης του Νεϊμάρ. Τι αναφέρεται από την πλευρά της Μονακό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει βαλθεί να… τρελάνει κόσμο τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και να χτυπήσει ακόμα και το Champions League, με τις μετεγγραφές της.

Το μέχρι τώρα ρόστερ ήταν ιδιαιτέρως καλό, η άφιξη του Νεϊμάρ έβαλε στην επιθετική της γραμμή ένα τεράστιο όνομα, αλλά οι Παριζιάνοι θέλουν να ολοκληρώσουν ένα ακόμα μετεγγραφικό “μπαμ”.

Όπως αναφέρει η Μarca, η Μονακό συμφώνησε σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαμπέ.

Το deal των δυο πλευρών εμφανίζεται να “έκλεισε” στα 160 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία θα μπουν και άλλα 20 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους.

Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή εμφανίζεται δεδομένη. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Εμπαπέ ήθελε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά επικράτησε η… συμβουλή του πατέρα του, για να πάει στην Παρί.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρει η “Parisien”, από τη Μονακό τονίζουν ότι δεν έχουν λάβει καμία πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γάλλο επιθετικό κι έτσι δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version