Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Με ανατροπή η Μπάγερν Μονάχου! Πλησίασε την Ντόρτμουντ

Με ανατροπή η Μπάγερν Μονάχου! Πλησίασε την Ντόρτμουντ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με ανατροπή εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 3-2 και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, μπαίνοντας για τα καλά στο… κόλπο του τίτλου στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο μεγάλο ματς των «16» του Champions League με την Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ», η Μπάγερν Μονάχου έδειξε χαρακτήρα και με ανατροπή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με 3-2.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1, κατάφερε να «γυρίσει» την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει το «τρίποντο» με το οποίο πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και μπήκε για τα καλά στο… κόλπο του τίτλου.

Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κομάν, που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ο Αλάμπα έφερε την ολική ανατροπή στο σκηνικό. Για τους γηπεδούχους, που παραμένουν σε δυσχερή θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά το 4-0 από την Βέρντερ Βρέμης.

ΑΟΥΓΚΣΠΟΥΡΓΚ: Κομπέλ, Σταφυλίδης (69′ Ρίχτερ), Μαξ, Όξφορντ, Ντάνσο, Μόραβεκ (78′ Για-Τσεόλ Κου), Σμιντ, Γκρεγκορίτς, Κεντίρα, Ντονγκ-Γουόν Γι, Κόρντοβα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Χούμελς, Αλάμπα, Σούλε, Κίμιχ, Ροντρίγκεζ (56′ Μίλερ), Αλκάνταρα (82′ Χάβι Μαρτίνεθ), Γκορέτσκα, Γκναμπρί (64′ Ριμπερί), Κομάν, Λεβαντόφσκι

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις