Site icon NewsIT

Το NewsIt.gr στον τελικό του Champions League: “Χρυσά” τα τελευταία εισιτήρια!

01.06.2019 | 19:49
Το NewsIt.gr στον τελικό του Champions League: “Χρυσά” τα τελευταία εισιτήρια!

Το Newsit.gr βρίσκεται στη Μαδρίτη και σας... μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει λίγες ώρες πριν τη "σέντρα" του τελικού του Champions League. Τα ακριβά εισιτήρια που έχουν μείνει, οι προσπάθειες για κλοπή και τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Το “Wanda Metropolitano” της Μαδρίτης θα φιλοξενήσει σε λίγες ώρες (22:00) τον μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Χιλιάδες οπαδοί των δυο ομάδων, βρίσκονται ήδη στη Μαδρίτη δίνοντας το δικό τους χρώμα στους δρόμους της Ισπανικής πρωτεύουσας. Οι δυο φιναλίστ να έχουν πάρει από 16.000 εισιτήρια για τους φίλους τους, ενώ -όπως γίνεται γνωστό- έχουν μείνει ελάχιστα απούλητα.

Η… τιμή τους είναι αρκετά “τσουχτερή” (έχουν μείνει των 450 και 600 ευρώ). Βέβαια, η “τρέλα” για την απόκτηση ενός εισιτηρίου είναι τεράστια μέσα στους οπαδούς!

 

Οι Αρχές της Ισπανίας σήμαναν συναγερμό, τονίζοντας πως επιτήδειοι -μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς- προσπαθούν να κλέψουν τα “μαγικά χαρτάκια” από τους κατόχους τους.

Η αστυνομία της Μαδρίτης είναι επί ποδός και έχει επιστρατεύσει περίπου 4.700 άνδρες σε όλη την πρωτεύουσα για να διασφαλίσει την τάξη. Οι έφιπποι φυσικά.. κλέβουν την παράσταση!

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version