Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Μέσα Οικονόμου και Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό! Έτοιμοι για το ματς για την ΑΕΛ

Μέσα Οικονόμου και Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό! Έτοιμοι για το ματς για την ΑΕΛ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ και ο Γιώργος Δώνης είδε με ικανοποίηση τους Οικονόμου και Κουλιμπαλί, να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Δώνη και τον Παναθηναϊκό στην προπόνηση της Πέμπτης (13/09), αφού τόσο ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, όσο και ο Βαγγέλης Οικονόμου, προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους, για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στην τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Στο συγκεκριμένο ματς, οι “πράσινοι” δεν υπολογίζουν σίγουρα τον Αντονί Μουνιέ, αφού οι νέες ενοχλήσεις στο πόδι του, έχουν καθυστερήσει την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση, στερώντας από την ομάδα ίσως τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή της.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

“Με τους Οικονόμου, Κουλιμπαλί να ακολουθούν κανονικά όλο το πρόγραμμα ολκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση για τον εκτός αγώνα της Κυριακής με την Λάρισα. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Μουνιέ, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Η προπόνηση ήταν διάρκειας 80 λεπτών και περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα και τουρνουά με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρείς ομάδες. Νέα προπόνηση αύριο στις 18.30”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις