Site icon NewsIT

Μίλαν – Ολυμπιακός, Τοροσίδης: “Μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ”

03.10.2018 | 15:21
Μίλαν – Ολυμπιακός, Τοροσίδης: “Μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ”

Ο Βασίλης Τοροσίδης φρόντισε να προειδοποιήσει τη Μίλαν ενόψει της αυριανής (4/10) αναμέτρησης στο Μιλάνο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα αποτελέσουν έναν εύκολο αντίπαλο για τους Ιταλούς.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε δηλώσεις στην Gazzetta dello Sport, εξηγώντας ότι η Μίλαν δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό στο αυριανό (4/10) παιχνίδι στο Μιλάνο, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

“Αυτή τη στιγμή η Μίλαν δείχνει αναζωογονημένη μετά τη νίκη στη Σασουόλο. Όμως μην εξαπατάστε από την ήττα μας από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε κερδίσει όλους τους αγώνες στο πρωτάθλημα και με τη Μπέτις έχουμε μια ισοπαλία”, τόνισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ενώ πρόσθεσε για το γκολ που πέτυχε με την Ρόμα έναντι της Ίντερ για το Κύπελλο.

“Είχα πετύχει το 3-1 στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου και ήταν μια θριαμβευτική βραδιά για μας σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα της Ευρώπης. Έτσι, κάθε φορά που επιστρέφω αυξάνεται η αδρεναλίνη”.

“Χρειαζόμαστε διάρκεια. Την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με τον ΑΕΚ, άλλο ένα ιδιαίτερου χαρακτήρα ματς. Εν ολίγοις, δεν μπορούμε να πάρουμε τις ανάσες που θέλουμε κόντρα στην ομάδα του Γκατούζο. Τίποτα δεν είναι απλό, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός παίζει καλά και έχει μια νοοτροπία νικητή. Κανείς δεν μπορεί να τον υποτιμά.

Θέλω να δείξουμε καλή εικόνα. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, αλλά έζησα όμορφα χρόνια στην Μπολόνια και ειδικά στη Ρώμη. Η Ιταλία βρίσκεται στην καρδιά μου”, συμπλήρωσε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version