Ποδόσφαιρο

Μουντιάλ 2018: Κρεμάει παπούτσια ο Μασεράνο στα γήπεδα της Ρωσίας

Ο Χαβιέ Μασεράνο, θα αποχωρήσει από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά από το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπως δήλωσε ο ίδιος εχθες: «Το τέλος της διαδρομής μου είναι η Ρωσία, δεν υπάρχει τίποτε μετά από αυτό», είπε ο Μασεράνο στην τηλεόραση της Αργεντινής TyC Sports.

Η Αργεντινή νίκησε με 3-1 τον Ισημερινό στο Κίτο, για να εξασφαλίσει θέση στο Μουντιάλ του επόμενου έτους. Η δύο φορές πρωταθλήτρια κόσμου, έφτασε στον τελικό στη Βραζιλία πριν από τρία χρόνια, χάνοντας από τη Γερμανία στην παράταση, ενώ ηττήθηκε και στους τελικούς του 2015 και του 2016 στο Copa America.

Ο 33χρονος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, που συχνά αγωνίζεται και στη μεσαία γραμμή, δήλωσε ότι η πιθανότητα να κερδίσει έναν σημαντικό τίτλο για τη χώρα του, αποτελεί μία από τις τελευταίες του φιλοδοξίες. «Δεν έχω πολλά πράγματα στη ζωή μου που θέλω ακόμα να κάνω», είπε. «Παίζοντας σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και προσπαθώντας να επιστρέψω στον τελικό είναι ένας από αυτούς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα