Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μουρίνιο: “Πρώτη φορά που βλέπω τόσο ανθρωποκυνηγητό, υπάρχει πολύ κακία στο ποδόσφαιρο”

Μουρίνιο: “Πρώτη φορά που βλέπω τόσο ανθρωποκυνηγητό, υπάρχει πολύ κακία στο ποδόσφαιρο”
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Νιούκαστλ, ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για κακία και ανθρωποκυνηγητό στο ποδόσφαιρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 απέναντι στη Νιούκαστλ, ωστόσο έκανε την ανατροπή κι επικράτησε με 3-2 στο Ολντ Τράφορντ.

Μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο για κακία που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και για ανθρωποκυνηγητό εναντίον του.

«Είμαι 55 χρονών και είναι η πρώτη φορά που βλέπω τόσο ανθρωποκυνηγητό. Όμως το αντιμετωπίζω. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι όμορφο, όμως υπάρχει πάρα πολύ κακία. Είμαι ώριμος, είμαι μεγάλο αγόρι και θα το αντιμετωπίσω. Αλλά είναι κάτι που δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει κι αυτό με στεναχωρεί», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Όπως μου είπε ένας φίλος μου, αν αύριο βρέχει στο Λονδίνο είναι δικό μου λάθος. Αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες με το Brexit είναι κι αυτό δικό μου λάθος…», πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις υποσχέσεις που έδωσε με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα και όταν το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της Νιούκαστλ: «Στο ημίχρονο, είχαμε μια καλή συζήτηση με τους παίκτες. Δεν υποσχεθήκαμε ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα, όμως υποσχεθήκαμε ότι θα δώσουμε τα πάντα χωρίς φόβο, χωρίς πίεση, έχοντας ως μοναδική πίεση το να δώσουν τα πάντα. Και φυσικά τα έδωσαν».

«Παλέψαμε τόσο πολύ. Η προσπάθεια των παικτών μου θα άξιζε ακόμη και αν το ματς τελείωνε 2-2. Θα είχαμε θετικά συναισθήματα γιατί κανείς δεν υποσχέθηκε τη νίκη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις