Site icon NewsIT

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 2-2 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Μέσι κράτησε το αήττητο για τους “μπλαουγκράνα”

06.05.2018 | 21:32
Ρεάλ - Μπαρτσελόνα

Σε ένα τρομερό Classico που είχε τα... πάντα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κρατήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα, παρότι έπαιξε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με γκολάρες το τελικό 2-2, πολλά παράπονα για τη διαιτησία και από τις δύο πλευρές.

Με τον Μέσι να μην σταματά ούτε από το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και παρέμεινε αήττητη στη “La Liga”.

Ο Σουάρες έκανε το 1-0 για τη Μπαρτσελόνα, ο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 και η αποβολή άφησε με 10 τη Μπαρτσελόνα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μία τρομερή προσπάθεια του Μέσι όμως στο β’ μέρος, έκανε τη διαφορά, αφού η γκολάρα του Μπέιλ στο τέλος, δεν κατάφερε να δώσει και τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης, για το τελικό 2-2.

Δείτε το LIVE για το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης από το newsit.gr

 

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια τη Μπαρτσελόνα, που έκανε “περίπατο” με γκολ των Σουάρες, Μέσι και Βιδάλ, για το εντυπωσιακό το 0-3, που έβαλε ουσιαστικά “τέλος” και στην υπόθεση πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version