Site icon NewsIT

Η Νάπολι έστεψε πρωταθλήτρια τη Γιουβέντους! “Γκέλα” και πανηγυρισμοί στο Τορίνο

06.05.2018 | 19:05
Η Νάπολι έστεψε πρωταθλήτρια τη Γιουβέντους! “Γκέλα” και πανηγυρισμοί στο Τορίνο

Η Νάπολι έχασε και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι "παρτενοπέι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Τορίνο στο Σάο Πάολο, δίνοντας τον τίτλο στη Γιουβέντους, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η Νάπολι “πέταξε” δύο βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο κι έστεψε τη Γιουβέντους πρωταθλήτρια Ιταλίας, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η “Μεγάλη Κυρία” είναι στην κορυφή με 6 βαθμούς περισσότερους από τους “παρτενοπέι”. Σε περίπτωση ισοβαθμίας (σ.σ. απίθανο σενάριο με δύο ήττες για Γιουβέντους και δύο νίκες για Νάπολι) μετρούν τα μεταξύ τους ματς, στα οποία έχει νικήσει ο ένας στην έδρα του άλλου με 1-0, έτσι επόμενο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Η Γιουβέντους είναι στο +61 και η Νάπολι στο +45, πράγμα που σημαίνει ότι οι “μπιανκονέρι” δεν χάνουν τον τίτλο ούτε με θαύμα.

Στέψη στη Ρώμη

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη Ρόμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version