Site icon NewsIT

Νεϊμάρ: “Μήνυμα” σε Μπαρτσελόνα! Στο… βάθος η Ρεάλ

09.08.2019 | 10:44
Νεϊμάρ: “Μήνυμα” σε Μπαρτσελόνα! Στο… βάθος η Ρεάλ

Η... υπόθεση Νεϊμάρ φαίνεται πως θα έχει κι άλλα “σενάρια”, μέχρι τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στην Μπαρτσελόνα, έχοντας στο βάθος του μυαλού του την Ρεάλ Μαδρίτης.

“Τελεσίγραφο” προς την μεριά της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει θέσει ο Νεϊμάρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” οι Καταλανοί ζήτησαν από τον Βραζιλιάνο να… κάνει υπομονή, προκειμένου αυτοί να κινηθούν για την απόκτηση του, κάτι που έφερε την αντίδραση του παίκτη της Παρί.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να ενημέρωσε τους υπεύθυνους της Μπαρτσελόνα πως θα περιμένει για περίπου δέκα ημέρες και πως μέσα σε αυτό το διάστημα θέλει να δει τους “μπλαουγκράνα” να κάνουν επίσημη – σημαντική πρόταση στην Παρί (κάτι που θα τον πείσει και για τις προθέσεις των Καταλανών).

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ φαίνεται πως ξεκαθάρισε στην Μπαρτσελόνα ότι θα πρέπει να βιαστεί για να τον αποκτήσει. Εάν αυτό δεν συμβεί μέχρι και τις 20 Αυγούστου, τότε θα κινήσει –ο ίδιος- τις διαδικασίες για την μετεγγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version